ITB Tömítéstechnikai Kft.

1117 Budapest, Budafoki út 60. Tel.: (36)-1-382-7900

Cégtörténet

Az ITB Tömítéstechnikai Kft. 1992-ben alakult meg a mai formájában tömítéstechnikai termékek forgalmazására. Üzleti filozófiánk értelmében a szakmai területükön kimagasló tömítéstechnikai gyártók képviseletét és termékeinek forgalmazását vállaltuk fel, tudatosítva és megismertetve a felhasználóval, hogy az adott termék mögött a gyártó szakmai tapasztalata, laboratóriumai, alkalmazástechnikusai állnak rendelkezésre.

Tevékenységünk folyamatosan bővült és szélesedett, a tömítéstechnikai termékek forgalmazása mellett a cég a hazai piac meghatározó minőségi szerelvény beszállítójává vált. Termékpalettánkat tovább szélesítve kezdtük el a szabályzószerelvények és terepi műszerek értékesítését.
Tömítéstechnikai tevékenységünk jelentős bázisa a minőségi alapanyagokból cégünk által kivágott kész karimatömítések gyártása, melyet gépparkunk folyamatos fejlesztése mellett végzünk.
Termékeink azonnali elérhetőségét jelentős központi raktárkészletünk, illetve felhasználó partnereinknél lévő, rugalmasan működő konszignációs raktáraink biztosítják.

Napjainkban dolgozói létszámát és árbevételét tekintve cégünk a hazai technológiai ipar meghatározó rendszerelem beszállítója. Végfelhasználó partnereink között szerepel a MOL Nyrt., BorsodChem Zrt., az összes hazai gyógyszergyár, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt., Mátrai Erőmű Zrt.

Az ITB Tömítéstechnikai Kft. ISO 9001: 2008 minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezik, melyet a TÜV auditált.
 

Iroda nyitvatartás Raktár nyitvatartás
Hétfő-Csütörtök: 8:00 - 16:30 Hétfő-Csütörtök: 8:00 - 16:00
Péntek: 8:00 - 15:00 Péntek: 8:00 - 15:00