ITB Tömítéstechnikai Kft.

1117 Budapest, Budafoki út 60. Tel.: (36)-1-382-7900

Cégünkről

Az ITB Tömítéstechnikai Kft. 1992-ben alakult tömítéstechnikai termékek forgalmazására. Termékpalettáját ipari szerelvényekkel, szabályzószelepekkel és terepi műszerekkel kiegészítve vált napjainkra a hazai technológiai ipar meghatározó beszállítójává.

Cégünk filozófiája kezdettől fogva a minőséget tartotta szem előtt, ezért csak olyan külföldi partnerekkel dolgoztunk és dolgozunk a mai napig, akik a maguk területén a világ vezető gyártói.

Vevőink, beleértve a legnagyobb hazai technológiai vállalatokat, elismerik cégünk meghatározó szerepét, melyet hosszú távú beszállítói szerződéseink támogatnak.

Ez egy olyan szerep, amely megtartásához a vállalkozás soha sem engedheti meg magának, hogy ne fejlődjön folyamatosan, ezért cégünk elsődleges feladatának tekinti a termékkör folyamatos vevői igényeknek megfelelő fejlesztését. Minden technológiai és alkalmazástechnikai feladat egyedi, biztonságos megoldást igényel, ezért kizárólag hosszú évek óta bizonyítottan jól működő, széles referencia háttérrel rendelkező termékeket szállítunk. Környezetvédelmi szempontokat támogató, megbízható termékeink alkalmazásával a korszerű technológiai üzemvitel érhető el. Termékeink azonnali elérhetőségét központi raktárunk jelentős árukészlete és felhasználó partnereinknél működtetett konszignációs raktáraink biztosítják.

Az infrastruktúra fejlesztésre cégünk életében kiemelt jelentőséggel bír, ezért vezettünk be SAP vállalatirányítási rendszert, gépparkunk modernizálása és bővítése érdekében számítógéppel vezérelt tömítéskivágó gépet helyeztünk üzembe.

 

TÜV által tanúsított ISO 9001:2008 minőségbiztosítási rendszerünk biztosítja szolgáltatásunk magas színvonalú folyamatos működését és vevői elvárások szerinti fejlesztését.

 

Folyamatosan racionalizálódó világunkban soha nem kötünk kompromisszumot, ha az a minőség vagy az üzemviteli biztonság rovására történne.

Iroda nyitvatartás Raktár nyitvatartás
Hétfő-Csütörtök: 8:00 - 16:30 Hétfő-Csütörtök: 8:00 - 16:00
Péntek: 8:00 - 15:00 Péntek: 8:00 - 15:00